تأمین برق ادارات از طریق پنلهای خورشیدی

نادر فرجزاده در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موجرسا»؛، به ضرورت تجهیز ادارات به سیستمهای تولید برق خورشیدی، ژنراتورهای اضطراری، ups و سایر روشهای جایگزین تأکید کرد.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به قانون تصویب شده مبنی بر تأمین برق مصرفی شرکتها و ادارات از منابع تجدیدپذیر، اظهار داشت: این امر میتواند از طریق پنلهای خورشیدی و یا سیستمهای تولید برق پشتیبان صورت گیرد.
مدیر امور برق ماهنشان تصریح کرد: این اقدام، بخشی از یک برنامه کشوری است و همه ادارات، کارخانهها و شرکتهای تولید باید برق مصرفی خود را تولید و تامین کنند.
وی گریزی به قطعیهای برق زد و ابراز کرد: قطعیهای برق برنامه کشوری و به دلیل ناترازی انرژی اتفاق میافتد.
به گفته فرجزاده، با تجهیز ادارات به سیستمهای تولید برق مستقل مثل خورشیدی یا ژنراتورهای اضطراری، میتوان تا حد زیادی از وابستگی به شبکه سراسری برق کاست و از بروز قطعیهای احتمالی ناشی از ناترازی انرژی جلوگیری کرد.
وی ادامه داد: این اقدام نهتنها به کاهش بار شبکه برق کمک میکند، بلکه به حفظ پایداری و کیفیت خدمات برق در منطقه نیز منجر میشود.
مدیر امور برق ماهنشان، ضمن تأکید بر اهمیت اجرای این قانون، بر ضرورت همکاری ادارات و سازمانها در صرفهجویی در مصرف برق و تجهیز خود به سیستمهای تولید برق جایگزین تأکید کرد و گفت: این امر به پایداری شبکه برق و همچنین کاهش هزینههای مربوط به مصرف انرژی کمک خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: قطعیهای برق گاه به دلیل ناترازیهای انرژی در شبکه است و این موضوع مستقل از برنامهریزیهای محلی برای قطع برق است.
فرجزاده یادآور شد: این امر نشان میدهد که صرفهجویی و استفاده از منابع تولید برق مستقل، میتواند تا حد زیادی از بروز مشکلات ناشی از کمبود یا ناترازی انرژی جلوگیری کند.
انتهای خبر/